MEESTER ARGOS
Deze Website .

Welkom.

Opbouw nieuwe studio.

Opening nieuwe studio.

Meester Argos.

Meester Argos is.

Wat is S.M..

Een sessie..

De Studio.

Studio Foto's.

Actie Foto's.

Eigendom van.

Verslag sessie Eigendom.

Verslag Sessie Eigendom 2.

Foto's Eigendom.

Contact.

Links.

Eigendom van Meester Argos

overleden 17 mei 2005

 

Jaren geleden zag ik op de club “Passie voor SM” iemand met de naam “slappezak”.

Vanwaar deze naam vroeg ik hem. Die heeft mijn vrouw me gegeven, ze vindt dat ik dat ben, dat ik niks kan hebben.

We chatten verder en hij vertelde na jaren van onderdrukken van gevoelens, hij deze geuit had naar zijn vrouw, die dat geweldig oppakte en voorstelde om samen te gaan proberen daar iets mee te doen.

Met vallen en opstaan lukte het een beetje, alleen waren beiden niet tevreden: na een minuut of 5 tot 10 weet ze  niets meer te doen. Dan is het dus afgelopen. Hij vroeg mijn advies, met zijn vrouw had ik daarover contact.

Ik stelde voor samen een sessie  te hebben, dat ik op de achtergrond mee zou kijken om zo een gerichter advies te kunnen geven. Wat ik zag: direct aanvang sessie kreeg N zo veel te behappen aan pijn, dat ik het er benauwd van kreeg, de tepels, ballen en penis kregen zoveel torture... hij moest er maar tegen kunnen, anders was het een slappezak.

Wat ze gaf in die paar minuten, dat kon ook in een halfuur of langer verspreid worden.. dan geniet je beiden meer, was mijn advies.

Met vallen en opstaan gingen ze samen verder op het SM pad.

 

Op een bepaald moment had ik computer problemen, N bood aan te komen helpen. Hij loste die perfect op. Tijdens de koffie liet ik een leren masker zien dat ik net daarvoor had aangeschaft... N’ s gezicht kreeg een heel andere uitstraling: een hunkering van de bovenste plank, ik kon en mocht zijn verzoek niet weigeren om te mogen passen/voelen. Nadat hij het masker op had, lag hij aan mijn voeten en smeekte om een sessie. N was totaal in de ban en in hogere SM sferen. Dat er een geheel andere SM wereld open ging, moge duidelijk zijn.

Na overleg met zijn vrouw, is hij toen mijn slaaf geworden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een grootser compliment voor N kon ik niet bedenken dan dat hij zich op een bepaald moment “eigendom van Meester Argos” mocht noemen, met daarbij registratie in het slaven register.  

Voor N was het leven zwaar, erg zwaar. Van binnen was hij slaaf, altijd een slaaf en hij speelde de rol van echtgenoot, van vader, van werknemer, van buurman... bij mij en in “zijn” kamertje ( de studio) mocht hij zijn wie hij werkelijk was: een verdomd goed en zeer toegewijd slaaf!

Oktober 2004 moest “zijn” kamertje ontmanteld worden voor de verhuizing.

N had het er erg moeilijk mee... bijna alles wat er stond was door hem met zo veel liefde, inzet en toewijding gemaakt en dat moest dan weer uit elkaar.

Dat we een nog mooiere grotere ruimte zouden krijgen kon de pijn van dat moment niet wegnemen.

Helaas de winter was erg koud en lang, daardoor konden we niet zo snel de studio gaan inrichten als we gepland hadden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eindelijk kon het en N was hier niet weg te krijgen voordat we zover waren... want hij was aan een “echte” sessie toe... in huis was maar surrogaat!

De week voor de Pasen was het zover dat we de vaste zaken er in hadden zoals kruizen, bondage bed, sling e.d. we namen alvast een voorschot op de definitieve  inwijding.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

N zou een week of drie vakantie nemen zoals hij dat benoemde.. even thuis zijn bij zijn vrouw.

Hij kocht een stacaravan en bracht daar de koude paasdagen in door. Wat voelde hij zich de koning te rijk.

Het weekend daarop was hij daar aan het rommelen en klussen geweest en met de Pinkster vierde hij daar zijn 24 jarige huwelijksdag. In de middag beetje pijn in de borst.. zal wel spiertje zijn van het klussen of zo. Aspirientje genomen. Volgende morgen thuis zou hij de buurman even naar de garage brengen. “Even de thee opdrinken en de TV uitzetten en ik kom”, na 15 minuten was hij er nog niet. De buurman keek om de hoek en zag N in een vreemde houding in zijn stoel liggen. Reanimatie mocht niet meer baten. Acute hartstilstand.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In de studio heb ik op zijn meeste geliefde plek: het kruis waaraan hij dan een zweepsessie kreeg, een bloemstuk voor hem neergelegd en in gedachten ons gezamenlijke SM leven met heel veel vreugde herdacht. Ik stond in de studio die hij niet eens compleet had afgezien .. enkel een aantal foto’s. Wat een plannen had hij nog allemaal, van alles om te maken.... Enige dagen later heb ik dat bloemstuk bij zijn kist gelegd en definitief afscheid genomen van de mens “slaaf, eigendom van Meester Argos”

Nooit, zal hij uit mijn leven kunnen zijn. Mede door hem ben ik de Meester geworden die ik ben, en in de studio: bijna alles is door hem gemaakt... een monument van liefde, inzet en toewijding.

N wat ben ik trots op je, een voorrecht een slaaf als jou te mogen hebben.

 

Dank je wel!!!

 

Jouw Meester Argos.