MEESTER ARGOS
Deze Website .

Welkom.

Opbouw nieuwe studio.

Opening nieuwe studio.

Meester Argos.

Meester Argos is.

Wat is S.M..

Een sessie..

De Studio.

Studio Foto's.

Actie Foto's.

Eigendom van.

Verslag sessie Eigendom.

Verslag Sessie Eigendom 2.

Foto's Eigendom.

Contact.

Links.

In het archief van de club waarop we elkaar leerden kennen stond onderstaand verslag van mijn eigendom.

Uiteraard daarom hier ook geplaatst.

 

Sessie 19-3-2004.

 

Vooraf: Maandagavond vertelde Meester Argos me dat hij me vrijdag wou zien en of dat mogelijk was. Ik vertelde Meester Argos dat ik mijn uiterste best zou doen om dat te regelen. Dinsdag vrij gevraagd voor vrijdag wat gelukkig kon, s'avonds dit doorgegeven aan mijn Meester hij vertelde me toen dat ik nog zou horen hoe laat ik me moest melden. Donderdag om 9.30 uur een mailtje van mijn Meester met de tekst:

 

Vrijdag 19 maart meld je je om half elf.

 

Of ik je stommiteit vergeef zal afhangen van hoe je je meld.

Je zult je uiterste best moeten doen in handelen en om vergeving moeten

vragen!

 

Meester Argos.

 

Uiteraard mailde ik Meester Argos ter bevestiging terug dat ik me op tijd zou melden.

Vrijdagmorgen om 9.20 uur ben ik gaan rijden om op tijd bij mijn Meester te kunnen zijn. Het was redelijk rustig op de weg zodat ik best kon opschieten, toen ik de wijk inreed waar hij woont, begon het steeds meer te kriebelen en moest ik ook meer gaan opletten om geen fouten te maken. Om 10.25 was ik bij zijn huis gearriveerd zodat ik ook nog voldoende tijd had om me uit te kleden en om de enkel en polsboeien en mijn halsband om te doen. Maar tot mijn grote schrik was de garagedeur nog op slot, wat nu aanbellen durfde ik niet buiten wachten daar was het ook te koud voor. Ik was al van plan om naar me auto terug te gaan toen ik het hoofd van mijn Meester achter het bijkeukenraam zag verschijnen. Hij maakte de deur los zodat ik naar binnen kon gaan.

Daar stond mijn Meester in de deuropening me Meester stond me toe dat ik me tegen hem aanvleide. Ik diep onder de indruk, niets meer wetende en niets meer kunnen zeggen maar wel met een gevoel ik wil het zo graag al helemaal tot zijn beschikking. Dit duurde totdat ik Meester Argos stem hoorde zeggen "Moet je me nog niet iets vertellen?" Toen pas ontwaakte ik een beetje uit me roes en vroeg om vergeving en bood Meester Argos mijn excuus aan voor mijn stommiteiten en voor mijn wangedrag van de laatste tijd. Meester Argos zei toen "Je zult wel ontdekken of ik je het heb vergeven". Ook zei me Meester er gelijk achteraan "Zullen we eerst koffie gaan drinken dat lijkt mijn beter". Mijn antwoord was toen "Graag Meester" maar waarom dit beter was weet ik nog steeds niet. Na de koffie moest ik naar boven van mijn Meester (daar is namelijk de sm ruimte ).

Daar aan gekomen me snel uitgekleed en de enkel- en polsboeien en mijn eigen halsband omgedaan en ben toen in me onderdanige houding ( dit is geknield, hoofd op de grond en mijn handen op de rug en benen uit elkaar ) op me Meester gaan wachten.

Even later kwam Meester Argos binnen toen hij langs me liep voelde ik zijn rijzweepje over me rug glijden ook kreeg ik een paar tikjes op me reet en tegen me zak hierdoor kwam ik helemaal in zijn ban. Toen zijn hand even tussen me schouderbladen die omhoog ging en me bij de halsband pakte en ik het commando kreeg "ga staan". Toen ik eenmaal stond kwam Meester Argos voor me staan en zei op een rustige toon "Ik wil dat we gaan genieten en doe dat dan ook, begrepen", ja Meester ik zal dat zeker gaan doen". Opeens voelde ik zijn knie tussen me benen eerst rustig maar de druk werd steeds verder op gevoerd. Daarna even niets maar toen plotseling een zacht knietje in me kruis waardoor me pik tot leven kwam maar ook verspreide zich een heerlijke gloed door me lichaam die door de Meester verder werd versterkt door nog een paar rustige knietjes. "Hmmmm dat lijk je wel pretig te vinden", "ja, Meester, dat is het zeker, dank U wel" "Later gaan we er wel verder ermee, nu naar het kruis".

Toen Meester Argos me vastgezet had met de enkel en polsboeien kreeg ik ook nog een blinddoek voor gebonden. Even was er een kort moment rust voordat zijn nagels over me lijf krasten. Zolang het rustig ging was het zelfs lekker en kon ik er volop van genieten en begon ook te spinnen als een krolse kat, dit veranderde toen me Meester meer druk uitoefende en het uiteindelijk ook pijnlijk werd. Toch kon en wou ik om een of andere reden niet om genade vragen en verbeet het. Meester Argos zocht toen maar mijn spieren op om daar zijn nagels in te zetten, mijn hemel wat deed dat zeer ik draaide en wrong me in allerlei mogelijke en onmogelijke bochten om het maar te ontwijken. Ook begon het licht te worden in me hoofd net of ik begon te zweven maar de druk bleef net als de pijn die nu zo erg was dat ik de grens van mijn kunnen overstak en toen ben gaan incasseren waardoor ook alle besef en het vermogen om iets te vragen of om aan te geven dat ik te ver ging verloren was. Hoe lang dit duurde weet ik niet maar uiteindelijk zakte de pijn weg en kreeg ik wat water te drinken, ook werden me polsen losgemaakt en rustig naar beneden geleid zodat er weer volop bloed normaal door me armen kon stromen.

Weer zette me Meester zijn nagels op me spieren en weer was het ontwijken geblazen maar nu kon ik verder draaien doordat mijn armen los waren en ik me vasthield aan het kruis, maar ook was de pijn gemakkelijker te accepteren het was net of hij minder druk uitoefende en daardoor net binnen mijn grens bleef. Toen voelde ik zijn vuist tegen me maag rusten en begon Meester Argos er tegen te leunen waardoor ik automatische me spieren begon te spannen. Daarna begon Meester Argos me in me maag streek te stompen eerst zacht maar dat werd steeds harder, dit was best vreemd voor me omdat we dit niet eerder hadden gedaan maar ook best gaaf om te ondergaan en ook een gevoel van kom maar op mijn krijg je niet klein. Het hoe en waarom weet ik nu nog niet maar op een gegeven ogenblik veranderde iets bij me waardoor er geestelijk iets brak en daardoor bij mijn de tranen over me wangen liepen, uiteraard vroeg me Meester wat er was maar ook ik wist het toen niet en hij liet me even gaan terwijl Meester Argos een hand over me bol haalde en ook me voeten losmaakte van het kruis.

Toen ik wat bedaart was leidde de Meester me naar een open ruimte waar ik op een wollen deken moest gaan liggen. Meester Argos sloeg hem dicht over me heen.

"Zo nu even rust" en na ongeveer een half uur kwam Meester Argos weer terug en verwijderde met zijn voet de deken en bleef met zijn voet op me buik rusten en verhoogde even de druk en toen hij merkte dat ik de spieren automatische aanspande ging hij volledig op me buik staan. Het was best moeilijk om de spieren gespannen te houden maar ook was het gigantische kicken om zijn gewicht te mogen voelen. Na een paar minuten ging hij eraf maar direct daarna herhaalde hij dit kunststukje en weer voor een paar minuten en weer vond ik het heerlijk om mijn Meester zo te mogen dienen.

Daarna ging mijn Meester zitten en gebruikte me buik als voetenbankje waardoor ik nog lekker kon nagenieten en er een speciaal gevoel ervan kreeg.

Toen moest ik gaan staan en begon Meester Argos met me tepels te spelen maar wat viel me dat tegen, mijn huid was super gevoelig en kon bijna niets daar van verdragen en al snel smeekte ik om genade.

Meester Argos zag blijkbaar in dat het niets zou worden en ik werd naar een bed geleid waar ik op moest gaan liggen.

Daar voelde ik ineens de hitte van kaarsvet eerst op me zak en daarna ook op me lul, er was pijn maar ook pure genot met als gevolg dat ik rustig begon af te glijden naar mijn eigenwereldje. Maar nu ook kaarsvet op me tepels wat me direct weer terug haalde naar de werkelijkheid wat maar voor even was, weer gleed ik weg in een roes toen een felle stekende pijn, net of er een naald in me bal werd gestoken maar Meester Argos was alleen met me zak aan het spelen zoals uitrekken, ronddraaien en er met zijn vingers tegen aan te tikken ( op de manier waarop je een propje papier wegschiet). Weer was het kaarsvet aan de buurt en weer eerst op me zak daarna op me lul en vervolgens waren me tepels weer aan de buurt. Een heerlijke pijn verspreide zich door me lijf en ik vertrok naar me eigen wereldje waar het zo heerlijk toeven is. Hier vond ik me innerlijk rust en was er even helemaal niets. Na een poosje keerde ik terug naar de werkelijkheid en voelde de hand van mijn Meester op me buik wat voor mijn meer deed dan ik kan beschrijven. Meester Argos verwijderde de kaars vet zoveel mogelijk van me lijf en ineens was er weer die scherpe vreselijke pijn en weer een kort moment.

Nu plaatste me Meester iets over me lul. Na enige tijd merkte ik dat er zuigend iets was en me lul reageerde daar ook nog op hierdoor wist ik dat er een vacuümpomp op me lul stond en dat het lucht eruit werd gehaald ook begon me lul steeds stijver te worden waarvan ik best geil werd. Meester Argos vroeg of ik doorhad wat hij deed en ik antwoorden dat ik het wist. De blinddoek werd verwijderd en ik moest gaan zitten met me rug tegen de muur en me benen hield ik natuurlijk automatische uit elkaar. Meester Argos gaf mijn de buis en de vacuüm pomp en zei "probeer het zelf maar eens" eerst pompte ik rustig maar ik kreeg een steeds geiler gevoel en pompte steeds sneller het lucht uit de buis tot het punt dat me lul super gevoelig was en er een behoorlijke spanning in me lijf kwam. Zo bleef ik een poosje zitten toen liet me Meester er weer lucht in lopen zodat de buis eraf kon. Nog nooit had ik me lul zo groot en zo stijf gezien wat een Meesterlijke ervaring vond ik dat. "Dat vond je wel lekker hé"Vroeg me Meester, "heerlijk Meester"antwoorden ik. "Wil je dit nog eens?" "graag Meester" Me Meester pakte een pot uierzalf en zei "smeer dit eerst maar goed op je lul". Ik aan het smeren eerst langs me lul toen over me eikel, heerlijk stijf werd hij ervan en ik werd steeds geiler zo erg had ik het al een hele tijd niet meer meegemaakt en daardoor gaf ik ook een uitgebreide masturbatieshow waar ook me Meester uitgebreid van zat te genieten en ook kickte hij van het uitzicht. Langzaam ebde het gevoel weg en keerde ik weer terug naar de werkelijkheid. Me Meester plaatste nu zelf de buis op me lul en pompte de lucht eruit totdat het behoorlijk gevoelig werd, er zat een manometertje op het apparaatje en Meester Argos zei "je zit nu bijna aan de pijngrens" dit was voor mijn echt heel gaaf om te horen en zat ook best een beetje trots naar me enorme lul te kijken die in de breedte de hele buis wist te vullen alleen in de lengte was er nog best veel ruimte. Nu moest ik van het bed af en op me knieën gaan zitten en me handen deed ik zoals het hoort op me rug.